Reparation af entreprenørmaskiner

​​Hos Børkop Bobcat Service tilbyder vi professionel reparation af entreprenørmaskiner. Vi har stor erfaring på området, og kan tilbyde vores hjælp til dig, hvis du har en defekt maskine, som ikke fungerer, som den skal. Vi er yderst fleksible, og kan rykke ud til dig og din maskine og kigge på denne på stedet. Det synes vi, er den bedste og nemmeste måde.

Vi hjælper med reparation af entreprenørmaskiner

Vi er stolte mekanikere omkring entreprenørmaskiner, og kan klare langt de fleste opgaver i forbindelse med reparation. 

Vi bestræber os på at yde den absolut bedste kundeservice i landet, og derfor rykker vi ud til dig med vores kørende værksted, vores servicebiler, som er fyldt op med alt det rette værktøj, og foretager reparationen på stedet. Det gør processen meget nemmere for både dig som kunde og os. 

​​I langt de fleste tilfælde, så kan vi også klare reparation af entreprenørmaskiner på stedet. Det sker kun i meget begrænset omfang, at vi skal have transporteret din maskine med tilbage til vores store værksted, hvor vi kan foretage en meget detaljeret gennemgang af din maskine.

​Vi foretager ikke kun enkelte reparationer, men også reparation af hydraulikken i maskinerne, således at alle de hydrauliske dele også kan gennemgås.

Det kunne eksempelvis være en sprunget slange, som vi udskifter med en ny.

Kontakt os for et godt tilbud

Kvalitet og kundeservice vægter vi helt i top, og derfor skal du blot tage kontakt til os på telefon 24 64 84 09 eller e-mail 

jan@bobcatservice.dk, hvis du har en defekt entreprenørmaskine, som vi skal tage et kig på. 

Vi kan foretage en større reparation af entreprenørmaskiner på vores værksted i Børkop, mens vi kører ud til områder på Jylland og Fyn, hvis du har brug for vores hjælp.

Ring og bestil en reparation hos os

Har du problemer med din Bobcat? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 24 64 84 09 eller mail, og så kommer vi gerne ud til dig, hvis du bor på Jylland eller Fyn.

Her vil vi tage bestik af situationen og vurdere defekternes omfang. Kan du oplyse noget specifikt om problemet, så kan vi også give dig et uforpligtende tilbud.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Velkommen til Børkop Bobcat Service. Vi er eksperter på reparation af maskiner, og kan klare selv de mest komplicerede og drilske opgaver.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til jan@bobcatservice.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

BØRKOP BOBCAT SERVICE ApS

CVR​: 26681073

Lundbjergvej 113, 7080 Børkop​

Klik her for rutevejledning