Service på entreprenørmaskiner

​Visse former for entreprenørmateriel kræver et årligt lovpligtigt eftersyn. Vi kommer gerne og yder service på dine entreprenørmaskiner.

Hos Børkop Bobcat Service udfører vi også serviceeftersyn på maskiner fra andre producenter. Vi er fleksible og kommer gerne ud til jer, når I har brug for os.

​Aftale om service på entreprenørmaskine

Vi har et stationært værksted i Børkop, men kører også ud med fuldt udrustede servicebiler og udfører reparations-, vedligeholdelses- og serviceopgaver på Fyn og i Jylland.

Hvis du ønsker at lave en aftale med os, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 24 64 84 09 eller på vores mail.

Ring og bestil en reparation hos os

Har du problemer med din Bobcat? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 24 64 84 09 eller mail, og så kommer vi gerne ud til dig, hvis du bor på Jylland eller Fyn.

Her vil vi tage bestik af situationen og vurdere defekternes omfang. Kan du oplyse noget specifikt om problemet, så kan vi også give dig et uforpligtende tilbud.​

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Velkommen til Børkop Bobcat Service. Vi er eksperter på reparation af maskiner, og kan klare selv de mest komplicerede og drilske opgaver.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til jan@bobcatservice.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

BØRKOP BOBCAT SERVICE ApS

CVR​: 26681073

Lundbjergvej 113, 7080 Børkop​

Klik her for rutevejledning